تعطیلی کارخانه قند کرج

کارخانه قند کرج پس 84 سال تولید قند و شکر، تعطیل شد

کارخانه قند کرج در سال ۱۳۱۱ با ظرفیت مصرف ۳۵۰ تن چغندر در روز شروع بکار نموده و طی دو مرحله افزایش ظرفیت، نهایتاً در سال ۱۳۴۸ ظرفیت کارخانه را به ۱۱۰۰ تن چغندر در روز افزایش داده و این روند تا سال ۱۳۷۷ ادامه پیدا نمود. در سال ۱۳۷۸ مدیریت کارخانه به عللی از قبیل کاهش شدید سطح کشت چغندر در استان، توسعه شهر کرج و قرار گرفتن کارخانه در منطقه مسکونی و مشکلات زیست محیطی حاصل از مصرف چغندر ناگزیر به تغییر ساختار تولید از کارخانه چغندری به کارخانه تصفیه‌ای گردیده و تصفیه شکر خام به شکر سفید را با ظرفیت روزانه مصرف ۲۵۰ تن شکر خام آغاز و موفق گردیده است با اصلاحات تدریجی، ظرفیت عملی کارخانه را به ۴۰۰ تن شکر خام در روز، افزایش دهد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.