آجیل "رنگی" نخرید
خدادادیان، کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه :
وجود کپک "آسپرژیلوس" در آجیلهای مانده و کهنه، این کپک نوعی سم به نام "آفلا توکسین" از خود ترشح میکند که سرطان زا بوده و میتواند مسمومیت های شدید را رقم بزند.
حتما به ظاهر آجیل و تازگی آن توجه داشته باشند.
افراد آجیل خام خریده و از خرید آجیلهای رنگی و براق و بوداده خودداری کنند.
متاسفانه عمده رنگهای مورد استفاده برای رنگ کردن آجیلها شیمیایی و سرطان زاست.
آجیلهای "درهم" کیفیت خوبی ندارند، افراد اقلام آجیل را جداگانه و بصورت خام تهیه کرده و سپس با هم مخلوط کنند.
منبع:http://www.asriran.com/fa/news/457398