کپک "آسپرژیلوس" در آجیل‌های مانده و کهنه

آجیل "رنگی" نخرید

 

خدادادیان، کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه :

وجود کپک "آسپرژیلوس" در آجیل‌های مانده و کهنه، این کپک نوعی سم به نام "آفلا توکسین" از خود ترشح می‌کند که سرطان زا بوده و می‌تواند مسمومیت های شدید را رقم بزند.

حتما به ظاهر آجیل و تازگی آن توجه داشته باشند.

افراد آجیل خام خریده و از خرید آجیل‌های رنگی و براق و بوداده خودداری کنند.

متاسفانه عمده رنگ‌های مورد استفاده برای رنگ کردن آجیل‌ها شیمیایی و سرطان زاست.

آجیل‌های "درهم" کیفیت خوبی ندارند، افراد اقلام آجیل را جداگانه و بصورت خام تهیه کرده و سپس با هم مخلوط کنند.

 

منبع:http://www.asriran.com/fa/news/457398

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.