نوشیدنی های غیر مجاز

خطرات آرسنیک غیر مجاز در نوشیدنی‌ها

 

برخی مصرف کنندگان که آب میوه سیب و انگور را بیش از حد مصرف کرده اند به دلیل سطح بالای آرسنیک در این نوشیدنی‌ها به بیماری های جدی مانند دیابت مبتلا شده اند.

برخی تحقیقات حاکی از آن است که مقدار زیاد آرسنیک در آب میوه های صنعتی به خصوص در آب سیب و انگور باعث ایجاد بیماری می شود.

آزمایشات سازمان مصرف کنندگان گزارشی مبنی بر چنین آلودگی را عنوان کرده است و برخی نوشیدنی ها به فلزات سنگین آلوده هستند که از جمله آنها آرسنیک گزارش شده است.

افرادی که در معرض آرسنیک قرار می گیرند به تدریج درگیر بیماری هایی چون، عوارض قلبی و عروقی،دیابت و برخی سرطان ها می شوند.

سازمان غذا و دارو در آمریکا(FDA) اعلام کرد:میزان مصرف آرسنیک مجاز در نوشیدنی ها و آب میوه ها باید 10 درصد باشد تا به یک استاندارد برسد.در سازمان غذا و دارو آمریکا برخی نوشیدنی های معتبر مورد تست و آزمایش قرار گرفت که این برندها حاوی 100 درصد آرسنیک بودند.در حالیکه نوشیدنی ها باید حاوی 89 درصد آب باشند.

برخی آلاینده ها در آفت کش ها استفاده می شود و این آفت کش ها به میوه هایی چون سیب و انگور آسیب بیشتری می رساند و برخی شرکت های غذایی برای رقیق کردن آب میوها از آرسنیک بیشتری استفاده می کنند به خصوص در آب میوه های سیب و انگور که این مسئله خلاف قانون مقررات غذایی است.

منبع:http://www.tabnak.ir/fa/news/572654

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.