شواهد به دست آمده از مطالعه فسیلها حاکی از آن است که دندان برخی دایناسورها ضمن رشد این حیوان میافتاده است. این گونه در کودکی دندان داشته و گوشتخوار بوده و پس از بلوغ دندانش میافتاده و گیاهخوار میشده است.
لیموسوروس اینکستریکابیلیس دایناسوری بوده که حدود ۱۵۰ میلیون سال پیش در چین امروزی زندگی میکرده است. اولین فسیلهای مربوط به این دایناسور حدود ۱۰ سال پیش کشف شد.
شو وانگ از دانشگاهی در پکن، که هدایت تحقیقات را به عهده داشت، با توجه به دندان داشتن برخی از فسیلها و بی دندان بودن برخی دیگر، محققان تصور میکردند که با دو گونه متفاوت طرف هستند. اما دیرینهشناسان متوجه شدند که این دو گونه به ظاهر متفاوت به جز داشتن و نداشتن دندان به شکل عجیبی شبیه هم هستند.
به این ترتیب آنها پی بردند که در واقع با یک گونه مواجه هستند که ضمن رشد، دندانش را از دست میدهد.
از دست دادن دندان در میان جانوران از نظر تکاملی متاخرتر پدیده رایجی است اما این اولین نمونه این چنینی است که در خزندگان کشف میشود.
دکتر استیگ والش، از موزه طبیعی اسکاتلند، گفت شاید اینکه این گونه از دایناسورها پس از گوشتخواری در کودکی، در بزرگسالی گیاهخوار میشدهاند، برای این بوده است که با بزرگتر شدن و احتیاج به غذای بیشتر از منبعی غذایی استفاده کنند که فراوانتر بوده است.