لوسی زن باستانی است که احتمالا دو برابر یک دختربچه وزن داشته و طول قامتش حدود یک متر بوده است. زن باستانی که ۳.۲ میلیون سال قدمت دارد، نخستینی متعلق به گونه آسترالوپیتکوس آفارنسیس بوده است. حال نتایج مطالعات جدید آشکار می کند، ساختار استخوان های بازوی لوسی به گونه ای بوده که نشان می دهد، اعضای گونه او احتمالا زمان زیادی را بر روی درختان سپری می کرده اند.
لوسی، زن باستانی ۳.۲ میلیون ساله که حدود نیم قرن قبل کشف شده، دارای کامل ترین اسکلتی است که تاکنون از یک انسان نما دیده شده و درک ما از تکامل انسان را کاملا دگرگون کرده است.
جان کیپلمن، دیرینه مردمشناسی از دانشگاه تگزاس، آستین می گوید: ” او جثه کوچکی داشته؛ اما با در نظر گرفتن جثه اش، بسیار قوی بوده است.”
از آنجا که شواهد زیادی مبنی بر استفاده از ابزار که می توانسته استخوان های لوسی را مستحکم تر کند، وجود ندارد، محققان نتیجه می گیرند، او از درختان بالا می رفته است.
محققان دیگری از جمله دونالد جوهانسون، دیرینه مردم شناسی از دانشگاه ایالتی آریزونا و اعضای تیمی که موفق به کشف لوسی شده بودند، هنوز هم فکر می کنند لوسی و دیگر اعضای گونه استرالوپیتکوسس آفارنسیس، در درجه اول بر روی دوپا راه می رفته اند.
باستان شناسان در نوامبر سال ١٩٧۴ در حفاری جنوب اتیوپی موفق به کشف بقایای این استرالوپیتکوسس آفارنسیس شدند. این گونه با نام علمی AL288 و به نام عامیانه لوسی نام گذاری شده است. فسیل لوسی ۴٠ درصد از بدن یک انسان را شامل شده و به نظر می رسد، متعلق به یک زن تقریبا ٢۵ ساله باشد.
یافته های این محققان چهارشنبه هفته گذشته در نشریه "PLoS ONE”به چاپ رسیده است.