غذای ناسالم

۴۷ میلیون نفر در کشور غذای ناسالم مصرف می‌کنن


علی اکبر سیاری ،معاون وزیر بهداشت ایران می‌گوید، ۴۷ میلیون نفر در کشور غذای ناسالم مصرف می‌کنند و ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال کشور مبتلا به فشار خون هستند.

«مصرف غذای ناسالم به معنای کم مصرف کردن میوه و سبزی، و زیاد مصرف کردن چربی، شکر و نمک است».

 

ایرانی‌ها روزانه به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می‌کنند، در حالی که افراد بالای ۵۰ سال باید در روز سه گرم و دیگر افراد نیز باید در روز کمتر از پنج گرم نمک مصرف کنند.

 

«اگر بتوانیم نمک مصرفی چند محصول اصلی مانند سس، رب، نان و پنیر را کم کنیم تا ۵۰ درصد در کاهش میزان نمک مصرفی مردم موفق خواهیم بود».

«هفته بسیج ملی کاهش مصرف نمک»

وزارت بهداشت ایران ششم تا ۱۵ دی را به عنوان «هفته بسیج ملی کاهش مصرف نمک» نامگذاری کرده و از اجرای برنامه‌هایی برای کاهش مصرف نمک ایرانیان خبر داده است.

از راه‌های جلوگیری از ابتلا به فشار خون را کاهش مصرف نمک

۱۰ میلیون نفر از جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال کشور مبتلا به فشار خون هستند.

 

۵۰ درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود بی‌خبر هستند، در حالی که بر اساس برآورد‌ها ۸۶ هزار و ۵۰۰ مورد مرگ در سال مربوط به فشار خون است.

نمک‌های تقلبی به نام «نمک دریا»، از دریاچه‌های ارومیه و قم وارد بازار شده است.

 

نمک‌های دریا عوارض خطرناکی برای بدن انسان دارند.

علیرضا اولیایی منش، عضو هیات علمی دانشگاه تهران:در آن حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از افراد بالای ۱۵ سال مبتلا به فشار خون هستند.

بسته بندی‌های «شکیل»

محمد علوی‌فرد، عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران: بیش از ۳۵ درصد نمک‌های موجود در بازار ایران که در بسته بندی‌های «شکیل» عرضه می‌شوند، تقلبی، غیر استاندارد و بدون مجوز بهداشتی هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.